Wat we voor u doen

Deze multidisciplinaire firma is gevestigd in Tenerife, maar adviseert alle Nederlanders en Belgen in heel Spanje. Nathalie Zanolie is een drietalige advocaat in Tenerife sinds 1997 en biedt de nodige service in het Nederlands, Engels en Spaans. Ons kantoor heeft een lange en uitgebreide ervaring op verschillende juridische gebieden, zoals handelsrecht, internationaal privaatrecht, civiel recht, onroerend goed, burgerlijk recht, schadevorderingen, naleving van buitenlandse vonnissen, arbeidsrecht en onroerend goed. Wij nodigen u uit om onze diensten te gebruiken, en u kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen of opmerkingen heeft. Volledig advies en ondersteuning tijdens het gehele proces van het kopen en verkopen van onroerend goed in Spanje en de Canarische Eilanden. 


Specialist in Vastgoedrecht

Specialist in juridisch advies in transacties met betrekking tot onroerend goed, die op elk moment het hele proces van de verkoop begeleiden.

Advies aan bedrijven en particulieren

Advies aan bedrijven en particulieren Wij bieden u volledig advies, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Oprichting van bedrijven, documentbeheer, vertegenwoordiging bij openbare instellingen.